Produktet e ndryshme kanë jetëgjatësi të ndryshme.

Në mënyrë që produktet tuaja të zgjasin sa më shumë, ndiqni këshillat më poshtë dhe mësoni se sa është jetëgjatësia e tyre në kushte të ndryshme.

Mollët

4-8 javë në frigorifer

Foto: Sean Gallup/Getty Images/Guliver

Avokado

4-7 në temperaturë dhome

Foto: David McNew/Getty Images/Guliver

Bananet

2-5 në temperaturë dhome

Foto: Christopher Furlong/Getty Images/Guliver

Boronica

1-2 javë në frigorifer

Foto: Ben Pruchnie/Getty Images/Guliver

Brokoli

1-2 javë në frigorifer

Foto: David Silverman/Getty Images/Guliver

Karota

3-4 javë në frigorifer

Tranguj

1 javë në frigorifer

Foto: Joern Pollex/Getty Images/Guliver

Limonët

3-4 javë në frigorifer

Hudhrat

3-6 muaj në temperaturë dhome

Foto: Ben Pruchnie/Getty Images/Guliver

/Telegrafi/