Një burrë në Rusi është rrotulluar në luhajë për 360 shkallë dhe më pas është përplasur keq për rrethojën metalike.

Miqtë e mbledhur që shikonin me habi shkathtësitë e tij, nuk kishin si ta ndihmonin kur ai u shkëput dhe ra papritmas, transmeton Telegrafi.

“Goditja në fund është më e dhimbshmja”,  “Qenka një rrethojë e fortë”, janë dy nga komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime.

Përmes këtij rasti iu kërkohet të gjithëve, të mos provojnë veprime të tilla në objekte të pambrojtura. /Telegrafi/