Sa herë jemi të lodhur nga puna, në mbrëmje, e mendojmë qetësinë që na pret në shtëpi. Apo edhe kur zgjohemi nga gjumi dëshirojmë që të kemi qetësi në shtëpi.

E dëshirat nuk kanë fund, por të realizueshme janë vetëm në vende të caktuara.

Jo secila shtëpi e banesë është e izoluar në formë të përkryer, por banesat ku plotësohen të gjitha standardet e mund të thuhet se janë të përkryera, pa dyshim se janë banesat në Linda Premium Residence.

Së fundmi kompleksi më madhështor që po ndërtohet në kryeqytet ka konfirmuar se izolimet e banesave do të jenë me mure ndarëse të veçanta janë të përbëra me:

Suvatim
Giter Bllok 12 cenitmetra
Temoizolimi dhe hapësirë ajri, 6 centimetra
Giter bllok 12 centimetra
Suvatim

Nuk ka gjasa që fqinjtë t’iu shqetësojnë në një banesë të tillë, aty ku do të gjeni rehatinë e përhershme për gjithë jetën tuaj larg nga zhurmat dhe shqetësimet e përditshme.

Kompleksi Linda Premium Residence po ndërtohet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën.

Linda po jetësohet me hapa të shpejtë, duke u shndërruar në atraksion kyç të së ardhmes në vendin tonë.

Tashmë edhe shitja e banesave po shkon me hapa të shpejt dhe bëhuni sa më parë me banesë në Linda Premium Residence, ajkën arkitektonike të Prishtinës.

Kontaktoni në:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, 049/318-676
info@altradecenter.com

altradecenter.com