Ngjyra e kaltër në rroba rrezaton energji të fortë, posaçërisht nëse dëshironi t’i vishni, apo i keni në gardërobën tuaj.

Nëse i vishni shpesh rrobat me ngjyrë të kaltër, duhet ta dini që ato kanë energji shumë të fortë.

Konsiderohet që zgjedhja e ngjyrës së kaltër mund të tërheqë lumturi në fusha të ndryshme të jetës, aq më tepër në atë të dashurisë.

(Foto: Instagram/versace)

Posaçërisht ka tërhequr vëmendje më të madhe nuanca e kaltër falë promovimit të koleksionit të ri të shtëpisë së Modës Balenciaga, pastaj është bërë aktuale në fustanin e markës së sipërpërmendur kur në ‘Oscar’ u shfaq ylli televiziv Kim Kardashian.

Reklama
Kim Kardashian tregon figurën e saj mahnitëse me fustan të ngushtë me prerje në shpinë Kim Kardashian tregon figurën e saj mahnitëse me fustan të ngushtë me prerje në shpinë

Top Albania Radio shkruan se kjo ngjyrë moderne është sikurse nuancat e tjera trendi dhe është në gjendje të ngre humorin dhe vetvetiu mbështetet në trendin e stilit dopamin të veshjes.

Reklama

(Foto: Instagram/balenciaga)

Edhe pse nuanca e ceruleanit ende nuk e ka pushtuar plotësisht skenën e modës, deri tani nuk kanë mundur t’i rezistojnë adhurueset e shumta, ndërsa në raftet e markave të ndryshme do të gjeni lehtësisht shumë copa në këtë nuancë të theksuar blu.

(Foto: Getty Images)

(Foto: Getty Images)

(Foto: Instagram/gigihadid)