Drekën, darkën gjithmonë dëshirojmë me i shiju për qejfi, e sidomos kur e gjejmë restaurantin me ambient special, me ushqime të shijshme, me çmime të volitshme dhe me shërbim cilësor.

Të gjitha këto të mira i gjeni në Restaurant Adriatiku, restaurant i karakterizuar me ushqime të shijshme, shërbim cilësor, çmime të volitshme, me ambient të qetë dhe të freskët.

Restaurant Adriatiku ndodhet në Milloshevë më saktësisht në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë në kilometrin e 12-të.

Ose në vikend ose gjatë javës, ose me familje ose me shoqëri, gjithmonë e keni përshtatshëm, ushqimet më të mira, me super shije, të gatuara me kujdes dhe delikatesë i gjeni vetëm në restaurant Adriatiku!

Restaurant Adriatiku,  të cilin e karakterizon një qetësi, freski dhe rehati si në asnjë vend tjetër, me kualitet dhe çmime tejet të volitshme.

Përveç ushqimit të shijshëm, ju ofron edhe ambiente dhe hapësira të gjelbëruara, e po ashtu edhe mini-kopshtin me kafshë të rralla dhe unike.

Na kontaktoni: 049 654 300

Na vizitoni: “Restaurant Adriatiku”, Milloshevë, magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i 12-të (afër rrethit të Milloshevës).

Ju mirëpresim!