Një biznesmen në SHBA fitoi postin e të parit të këtij shteti, edhe pse këtë pakkush e besoi.

Agim Bahtiri: E kam ditur qysh nga viti i kaluar se do të fitojë Donald Trump Agim Bahtiri: E kam ditur qysh nga viti i kaluar se do të fitojë Donald Trump

Por, në Kosovë, pos Agim Bahtirit është edhe dikush tjetër që e mbështeti dhe ishte i bindur në fitoren e Trumpit.

“Trumpi i Kosovës” kishte parashikuar fitoren e Trumpit të Amerikës (Video) “Trumpi i Kosovës” kishte parashikuar fitoren e Trumpit të Amerikës (Video)

Ai është i pari i republikanëve të Kosovës, Faton Kurti.

Për më shumë, ndiqeni kronikën e përgatitur nga Klan Kosova.