Momentin kur ndërtojmë shtëpinë, ndër pyetjet e para që shtrojmë janë: çfarë dritare të vendosim dhe ku t’i gjejmë dritaret më të mira?

Përgjigja është Line Group, prodhuesi i dritareve nga plastika (PVC) që ofron dritare të cilësisë shumë të lartë.

Line Group dritaret nga plastika (PVC) i prodhon me materiale nga kompania e njohur ndërkombëtare, Schuco, që bën që dritaret të jenë të një standardi evropian, e rrjedhimisht edhe shtëpia të duket tipike evropiane kursen energji si gjatë verës ashtu edhe dimrit.

Prodhimi i dritareve bëhet me makerinerinë CNC sipas dimensioneve që kërkohen në hapësira të klientëve, ndërsa madhësia e profilit që përdoret dhe xhamat po ashtu varen se si ju dëshironi që shtëpia juaj të duket.

E veçanta e dritareve të Line Group është se materialet që përdoren për prodhimin e tyre janë EKO, të përshtatshme e në korespondim me ambientin.

Dritaret LINE 6800 Lift & Slide

Sistem që i plotëson të gjitha kërkesat arkitekturore. Ofron fuqi dhe padepërtueshmëri absolute në dimensionet më të mëdha. Ofron nivel të lartë të sigurisë me perimertër special të mekanizmit Anti-Elevation. Nivel i lartë i izolimit termik dhe zvogëlon zhurmat e jashtme.

Mënyra e hapjes LIft & Slide është mënyra më e mirë dhe më e sigurt e hapjes.

Dritaret LINE Xclusive

Dizajnimi i këtij lloji të dritareve varet nga kërkesat e projektuesit.

Këto sisteme ofrojnë performancë tejet superiore. Efektivitet në energji, siguri dhe dizajn bashkëkohor. Izolim i jashtëzakonshëm i zërit nga jashtë që ofron qetësi brenda shtëpisë tuaj.

Mbrojtje e nivelit të lartë prej ujit nga pjesa e jashtme, kanalet e kullimit janë të vendosura në mënyrë perimetrike.

Dritaret Aluskin Premium Line

Me një thellësi të bazës prej 90 mm e gjerësi të ballinës 120 mm, ky lloj i dritareve nga Line Group ofron lnijalinja të buta për pamje elegante. Këtu ndikon diktungu në ngjyrë argjendi, e që e bën profilin e bardhë të duket tejet elegant.

Vlerat e këtij lloji të dritareve tejet të veçanta nga Line Group bën që izolimi të jetë i shkëlqyer me tre xhama të mbushur me gazin Argon, i cili bën që humbja e temperaturës të jetë minimale.

Profilet PVC nga Schuco

Me një numër profilesh të ndryshme, Schuco është një rprej liderëve në industri në mbarë botën dhe në Kosovë është Line Group që ofron një kualitet të tillë ndërkombëtar të dritareve.

Dritaret nga Schuco janë të parivalizuara në aspektin e sigurisë dhe komoditetit që ofrojnë. Ato dallohen për efiçiencë të energjisë e duke parandaluar depërtimin e zërave të jashtëm.

Dritaret Schuco dhe kualiteti ndërkombëtar i tyre realizohet me teknologjinë e avancuar në Line Group.

Rreth Line Group

Line Group është kompani e dyerve, dritareve dhe fasadave strukturale me traditë afro 30 vjeçare në këtë industri. Fabrika e Line Group gjendet në Pejë.

Për ta bërë shtëpinë tuaj me dritaret më të mira dhe për t’u informauar më shumë për llojet e dritareve dhe ofertat, kontaktoni në:
Nr. i telefonit: 049-232-003
e-mail: info@linegroup-ks.com
Uebi zyrtar: linegroup-ks.com

Artikull i sponsoruar