“Rehau” ka marrë edhe një mirënjohje të fuqishme botërore “Prodhimi i vitit 2019”.

Juri e njohur botërore nga ekspertë në arkitekturë dhe mediume e kanë shpërblyer sistemin për dritare “Geneo” me ndarjen e titullit: “Prodhim i vitit 2019” nga shtëpia “Callwey” në kategorinë e dritareve.

Në vitin e fundit “Rehau” ka prodhuar rreth 50 mijë profile të dritareve nga cilësia e lartë, me fije qelqi.

Eksperti për polimere “Rehau” ka arritur të lidh stabilitetin me aplikimin e qëndrueshëm të materialeve me energji optimale dhe liri të mëdha arkitektonike.

Dritaret e shpërblyera të “Rehau” si dhe fituesit tjerë të çmimeve 2019 janë ekspozuar në muzeun e arkitekturës në Frankfurt.