Më 29.11. dhe më 30.11.2022 (e martë dhe e mërkurë) një delegacion i kryesuar nga Presidenti i Republikës Federale të Gjermanisë do të arrijë për vizitë zyrtare në Shkup.

Reklama

Për këto arsye, SPB Shkup do të marrë masa për regjim të posaçëm të komunikacionit në rrugët në zonën më të gjerë qendrore të Qytetit të Shkupit.

MPB u bënë thirrje të gjithë qytetarët pjesëmarrës në trafik t’u binden urdhrave të policisë./Telegrafi/