Shprehjen ‘secili për vete’, këta njerëz e kanë ngritur në një nivel tjetër, duke kaluar çdo limit me veprimet e tyre të çuditshme.

Galeria e përmbledhur nga Dipley, tregon se si disa mund të kalojnë kufijtë e të pazakonshmes, transmeton Telegrafi.

Në disa raste ata rrezikuan të lëndohen keq dhe të kenë pasoja jete, siç është njëri që u përpjek të udhëtonte i kapur për krahun e aeroplanit.

Banorja që e dekoroi fasadën me kukulla, sigurisht nuk është shumë e dashur me fqinjët, kurse ushtari që uli pantallonat derisa po shërbente në kuzhinën e nxehtë, nuk u ka lënë mysafirëve shije të mirë. /Telegrafi/