Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert, ka reaguar ndaj deklaratave të ministrit Lekaj, i cili ka thënë në një emision televiziv se “sikur t’isha ai që marrë vendime, sot ia kisha qu letrën e largimit”.

Edhe ambasadori gjerman mbështet deklaratën e kolegut të tij zviceran Edhe ambasadori gjerman mbështet deklaratën e kolegut të tij zviceran

Ambasadori Chabert në llogarinë e tij në Twitter ka shkruar se Ambasada e Francës e mbështet plotësisht Ambasadorin e Zvicrës.

Chabert ka shkruar se korrupsioni dhe nepotizmi janë plagë për Kosovë.

“Ambasada e Francës mbështet plotësisht Ambasadorin e Zvicrës. Korrupsioni dhe nepotizmi janë plagë për Kosovë”, ka shkruar Chabert./Telegrafi/

Ambasadori zviceran: Kosova të ruaj paratë për sisteme ujësjellësi, jo për të financuar veteranët e rrejshëm Ambasadori zviceran: Kosova të ruaj paratë për sisteme ujësjellësi, jo për të financuar veteranët e rrejshëm