Video e Goran Ivanisevic nga një ndeshje ekspozite në Australian Open u bë virale në rrjetet sociale.

Një video që tregon fituesin e Wimbledon gjatë ndeshjes së dysheve në Melburn u shfaq në profilin TikTok të Australian Open.

Gjatë ndeshjes, një foshnjë në audiencë filloi të qante, dhe Ivanisevic u përpoq ta qetësonte atë.

“Mos qaj, më fal, më fal”, u tha të pranishmëve 49-vjeçari nga Spliti.

Por kur ai filloi të shërbente përsëri, foshnja qau përsëri, dhe kur ai menjëherë e dërgoi topin e kthimit në rrjetë, ai hodhi raketë dhe i bërtiti foshnjës që ai mund të qante tani. /Telegrafi/