LAJMI I FUNDIT:

Radha jote drejt luksit – PATOS lanson lojën shpërblyese me premi kryesore Porsche

Radha jote drejt luksit – PATOS lanson lojën shpërblyese me premi kryesore Porsche

Pse s’provon diçka të re sot? PATOS po e bën të lehtë me “Radha Jote!”, kampanja që i thotë të gjithëve – qoftë një student ose dikush që punon në zyrë – se mund të fitojnë gjëra të mëdha. Imagjino të fitosh një makinë Porsche si dhuratë, thjesht duke ngrënë çips!

View this post on Instagram

A post shared by Patos Kosova (@patos.kosova)

Por, krahas mundësisë për të fituar një makinë luksoze Porsche, ka edhe shumë çmime të tjera. Imagjino të fitosh një Play Station 5, një lojë Gran Turismo, një Lego të Porsche-s, një model të vogël të një Porsche nga Bburago, një termos Porsche, bluza, kapele, ose qelësore. 

Si të bëhesh pjesë e lojës? 

Është e thjeshtë! Hap një pako çips PATOS për t’u përballur me surpriza të këndshme. Brenda do të gjeni kuponë ngjitës që bashkohen me një album koleksioni të veturave Porsche. Plotëso faqet e albumit me foto dhe vendos kuponin e duhur për të fituar çmimin që ai paraqet.

Kontrollo pas çdo kuponi për një kod QR të cilin mund ta skanosh me telefon për të zbuluar nëse ke fituar çmime të tjera në aplikacionin PATOS. 

Mbaj mend që të gjithë pjesëmarrësit kanë shans në lotarinë finale për të fituar një Porsche 718 Boxster, tërheqja e të cilit do të bëhet në transmetim LIVE me datë 16 shkurt.

Ndërsa për pyetje dhe asistencë, PATOS është gati t’ju ndihmojë në 049 481 661 ose campaign@atlantikgroup.com.

Kjo lojë nuk është vetëm për argëtim, po edhe për të sjellë pak emocion në ditën tënde. 

Nxitoni, “Radha Jote” përfundon më 10 shkurt 2024 – edhe ju mund të jeni ju fituesi i Porsche-s! 

Mos harroni fituesi shpallet me 16 shkurt, në transmetim LIVE.

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Patos Kosova

Instagram: patos.kosova