Qeveria është duke minuar marrëveshjen e Prespës dhe më pas duke iu referuar rezultateve negative të minimit të saj, ish-Ministri i Jashtëm Grek Nikos Kotzias komentoi zhvillimet e fundit pas Samitit të BE-së, informon AIM nga Athina.

“Pas vetos së Macronit një është nga përfundim i praktikave të qeverisë në lidhje me marrëveshjen e Prespës: minon dhe më pas thërret si justifikim rezultatet negative të vetë minimit. Kështu që do të ketë shumë përgjegjësi për çdo zhvillim të pakëndshëm në rajon”, shkroi Kotzias në “Twitter”./Telegrafi/