Mary Elizabeth Hatch ka mbetur e hutuar, kur arrti në banesën e saj në Kentucky të Shteteve të Bashkuara, për ta gjetur të mbuluar nga puplat.

E tëra ndodhi pasi qentë e saj kishin ikur prej kafazit dhe nisën t’ia shqyenin jastekët e rinj, transmeton Telegrafi.

“Faji është te unë, është dashur të provoj e a kam mbyllur mirë kafazin”, ka shkruar ajo, në përshkrimin e videos.

Në anën tjetër, qentë dukej se kënaqeshin derisa shtriheshin dhe vraponin nëpër puplat e shumta që ishin shpërndarë në dysheme. /Telegrafi/