LAJMI I FUNDIT:

Qeni ndan lodrën e tij me një viç – pamja është shumë e ëmbël

Qeni ndan lodrën e tij me një viç – pamja është shumë e ëmbël

Golden Retrievers janë një racë jashtëzakonisht e shoqërueshme që do të jetë e lumtur të takojë kafshë të ndryshme dhe nëse ata gjithashtu reagojnë pozitivisht ndaj tyre – lumturia nuk do të ketë fund.

Kjo është një racë që pëlqen të luajë dhe gjithmonë do të përpiqet të gjejë një justifikim për t’u angazhuar në të.

Kjo është arsyeja pse pronarët e Golden Retriever duhet të dinë se jo të gjitha kafshët janë aq miqësore sa kafsha e tyre.


Në video, retrieverit të artë i lindi ideja për të ndarë lodrën me mikun e tij të ri dhe nuk e dëgjon as pronarin që i thotë se viçi nuk do të interesohet për lodrën.

Qeni e vendos atë në këmbët e tij gjithsesi që të mund të luajnë së bashku. Edhe pse viçi nuk duket veçanërisht i interesuar për të, retrieveri i artë duket ende krenar që të paktën u përpoq të bënte një mik të ri. /Telegrafi/

@kysarahgsdRiley our Gilden retriever sharing his toy with our bottle baby zebu calf♬ original sound – Frank de Bem