Banesë e thjeshtë, apo në kompleks? Kjo është çështja dhe dilema mund të thuhet se ka një zgjedhje shumë të lehtë.

Ekzistojnë arsye të ndryshme pse njerëz preferojnë banesën e thjeshtë, duke anashkaluar faktorë tjerë që kanë ndikim në suaza afatgjate.

Por, dobia e vërtetë është te qëndrueshmëria e vendit ku do të banoni dhe të vendoseni për vlera dhe standardet në të cilat është e ndërtuar.

Vlera në aspektin afatgjatë nuk mund të paguhet me çmim, e për këtë arsye për një jetë më të mirë rekomandohet që të përzgjedhni banesë në kompleks.

Një kompleks që mund të thuhet, kryefjalë për nivelin botëror të ndërtimit është kompleksi Linda Premium Residence.

Më poshtë ju sjellim disa karakteristika të ndërtimit të kompleksit Linda Premium Residence:

– Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese
– Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
– Dy sisteme të ngrohjes qendrore
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit
– Ujë dhe sigurim me vëzhgim të kamerave 24 orë
– Sistemi Smart Home

Kompleksi ka dobi të pafundme dhe përparësi të cilat do t’i shijoni për vite e gjenerata të tëra.

Andaj, zgjedhni kompleksin Linda Premium Residence që është gjëja më madhështore arkitektonike që i ka ndodhur kryeqytetit në vitet e fundit.

Linda Premium Residence gjendet në rrugën A, që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Për të blerë banesën në kompleks kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar