Kafja është një prej pijeve që konsumohet në bazë të përditshme.

Ka pasur shumë raporte shkencore për vlera të kafes, të cilat përshkruajnë atë si një produkt tejet të konsumuar herë me vlera pozitive për njeriun, e ndonjëherë edhe të dëmshme nëse teprohen në konsumim.

Kosova konsiderohet si një vend ku kafja konsumohet shumë dhe ku konsiderohet mjeshtri realizimi i kafeve.

Në vendin tonë tashmë po operojnë brende të ndryshme të kafeve ndërkombëtare, prej më të njohurave në Evropë dhe në botë.

Por, cili brend i kafes ju pëlqen më së shumti? Ndoshta zgjedhja është e vështirë…

Pyper, platforma më e avancuar e reailzimit të hulumtimeve dhe grumbullimit të të dhënave ka hapur sondazhin e ri për kafen më të mirë në Kosovë.


Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)

Në këtë sondazh do të mund të shprehni preferencat tuaja dhe të fitoni bonuse në formë të rollerëve duke i konvertuar në mbushje telefonike.

Pjesëmarrja në sondazh bëhet pasi të shkarkoni aplikacionin Pyper për telefonët e mençuar (iOS dhe Android) dhe pasi të regjistroheni, mund të merrni pjesë në sondazhe.


Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)


Pyper tashmë konsiderohet një prej platformave më kredibile, që ka ndihmuar matjen e opinionit publik dhe fuqizimit të opinionit të qytetarëve për tema të ndryshme me interes publik. /Telegrafi/