Federata e Shkencëtarëve Amerikanë ka zbuluar se inventari total i armëve nukleare të Rusisë është më i madh se i çdo vendi tjetër.

Për më keq, Putin i ka në ‘gatishmëri të lartë’ 890 armë të tilla, disa prej të cilave, janë më të rrezikshme se bombat që u hodhën në Hiroshima.

Federata Ruse ka deklaruar pesë tipe të raketave balistike të vendosura në Dombarovsky, Uzhur, Kozelsk dhe Tatishchevo.