Të gjithë ne dëshirojmë të aftësohemi profesionalisht dhe gjithashtu të fitojmë paga të larta. Në këtë pikë, punësimi jashtë vendit gjithmonë është opsion atraktiv por që sjellë me vete edhe dilema në përzgjedhjen tonë.

Kompania Shield Recruitment & HR, e licencuar nga MPMS në kategorinë e ndërmjetësimit në punësim, shpall konkurs për klientin që bën qarkullime miliardëshe në fushën e ndërtimtarisë. Te gjitha konkurset janë me paga të larta dhe kushte fenomenale. Vendi i punës është Ulaanbaatar – Mongoli.

13 pozita janë të hapura për momentin:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë dokumentacionin e kërkuar në e-mail adresën recruitment@shieldbrokers.com, deri me datën 03/11/2019, apo të dorëzojnë fizikisht në zyrën e kompanisë Shield Recruitment & HR, në adresën “Rr.Rexhep Luci H.52, Kati II, Nr.5”, Prishtinë.

artikull i sponsorizuar