Ju në fakt mund të përdorni pudër bebeje në mënyra të tjera të panumërta

Zgjidhja e nyjës

Aplikoni pak pudër mbi të dhe do të shkojë shumë më lehtë.

Heqja e njollave

Nëse gjatë ngrënies keni spërkatur mbulesën e tavolinës, spërkatni pak pudër mbi të dhe lëreni të qëndrojë. Pas larjes, mbulesa e tavolinës do të jetë si e re, transmeton Telegrafi.

Heqja e njollave të djersës nga fanella

Spërkatni pudër në njollat nën sqetulla dhe kaloni mbi të një hekur të nxehtë.

Neutralizimi i aromave në këpucë

Vendosni pak pudër, prisni të qëndrojë dhe aroma e pakëndshme do të zhduket.

Pastrimi i bizhuterive

Nëse dëshironi të pastroni bizhuteri, së pari spërkatni pudër bebeje mbi të dhe më pas fërkojeni me një furçë të vjetër dhëmbësh. Në fund, fshijeni me një leckë.

/Telegrafi/