Duhet ta keni pyetur ndonjëherë veten, pse djemtë duan t’i mbajnë kaq private lidhjet e tyre, veçanërisht kur romanca është në hapat e parë

Para se të aludoni gjëra negative, që ndoshta s’ekzistojnë fare, kujtoni që asgjë s’është siç duket.

Ka qindra arsye pse ai ende nuk po flet atje jashtë për ty dhe lidhjen tuaj!

1. Ai thjesht s’do që shokët tuaj të përbashkët ta dinë që tani

Do të presë dhe ca para se t’ju tregojë. Në vend që të acaroheni, mësoni prej tij!

2. Është i shqetësuar për mendimin e familjes

Nëse familja e tij është shumë tradicionale, do t’i duhet ta mendojë mirë para se të të prezantojë dhe të flasë për këtë marrëdhënie i sigurt.

3. Mendon se kur mbahet sekret, lidhja është më interesante

S’e ka keq apo jo?

4. S’është ende i sigurt për ndjenjat

Nëse ju jeni, duhet të prisni para se të merrni një vendim.

5. Ai sapo ka dalë nga një lidhje dhe është shumë shpejt

S’ka vend për panikë nëse mendoni me logjikë.

6. Ai s’do të lëndojë ndjenjat e ish-it sepse sapo janë ndarë

E kuptojmë që është njeri i mirë, por…?! Çfarë?

7. Ka frikë se mund të ikni prej tij!

Xhelozia është një nga arsyet pse e mban të fshehtë lidhjen! Nuk do që askush ta dijë ekzistencën tuaj!

8. Dikush në grupin e tij shoqëror ka ndjenja për të

Situatë e sikletshme, por mundohuni ta kuptoni.

9. S’do të dëgjojë mendimet e të tjerëve rreth jush

E dinë mirë ç’po bëjnë dhe kaq ju mjafton. Pse duhet ta dinë të tjerët?

Burimi: Bright Side