Është promovuar libri “Albumi i tmerrit”, i autorit Habib Zogaj.

Fotografitë që përfshihen në këtë vepër të botuar në shqip e anglisht, janë të autorit. Ato kanë të bëjnë me ngjarjen e luftës së fundit në Kosovë.

“Këtu jemi që t’i rikujtojmë vuajtjet dhe dhimbjet e atyre që pësuan… T’i kujtojmë, sepse nuk ishin numra, por kishin emra dhe kishin biografi… Që mos të na përsëritet duhet t’ kujtojmë dhe për një çast të jemi në lëkurën e tyre”, ka thënë autori. /EO/