Banka ProCredit sapo ka lansuar ofertën më të mirë në treg për blerjen e shtëpisë apo banesës e cila ofrohet me normë efektive të interesit duke filluar nga 3.7%.

APLIKO ONLINE KËTU dhe banka do të ju kontaktoj brenda 24 ore.

Ndërsa për ju që planifikoni të renovoni shtëpinë apo banesën, izoloni muret, blini dyer e dritare të reja, banka ProCredit ofron kredinë për renovim me kushte shumë të volitshme dhe normë efektive duke filluar nga 5.55%.

Për më shumë informata, vizito web faqen: www.procreditbank-kos.com