Ftesa për Princin Leka është zyrtare dhe ajo është bërë nga Martin J. Golden, sekretar i
Konferencës, si dhe senator i distriktit të 22­të në shtetin e Nju­Jorkut.

Pjesëmarrja e shqiptarëve në inaugurimin e presidentit amerikan Donald Trump u bë një çështje e madhe, për shkak të ftesave. /Telegrafi/