Për rrjetin e picerive shqiptare, Famous Famiglia, nuk ka nevojë për prezantim.

Është atraksioni kryesor i njujorkezëve, por edhe i yjeve të muzikës e të politikës.

Shumë prej tyre e shohin veten vetëm në Famous Famiglia, e tashmë konsumator i rregullt konsiderohet edhe Donald Trump, presidenti aktual i SHBA-ve.

Vizitat e tij të shpeshat në Famous Famiglia nuk janë befasi, por një prej këtyre vizitave bëri shumë bujë – takimi i tij me Sarah Palin në vitin 2011, atëherë kandidate për zëvëndëspresidente.

Donald Trump dhe Sarah Palin në Famous Famiglia

Sarah Palin, politikania nga Alaska në mediat amerikane thuhet se preferoi për takim vetëm Famous Famiglian, ku dyshja zgjodhën pica interesante.

Ata zgjodhën picën peperoni dhe picën me djath në rrjetin e famshëm shqiptar të picerive, Famous Famiglia.

Se sa bujë bëri kjo vizitë, e tregon vëmendja e mediave amerikane në detajet që kanë përdorur, pasi ata i kanë ngrënë picat me pirunj, që është një formë tradicionale e patriotike e të ngrënit pica në Amerikë.

Trump në këtë takim me Palin potencoi se ai ka kërkuar vazhdimisht për takimet e tij një restaurant që është një hap më lart se McDonalds.

Edhe pse ky takim ishte privat, mediat arritën të sigurojnë xhirim me telefon nga brendia e picerisë në New York.

Famous Famiglia është rrjet shqiptar i picerive i shtrirë në gjithë botën dhe e njohur për picën e veçantë që pa dyshim se duhet të shijohet edhe në trojet shqiptare.