Besoni apo jo, 2020 ishte një vit i madh për prerjet e flokëve – COVID-19 ndikoi në këtë.

Në pranverë, ne ishim dëshmitarë të njerëzve që eksperimentonin vet me prerje dhe ngjyrosje të flokëve, dhe nëse rezultatet nuk ishin të kënaqshme arsyetoheshin me mbylljen e salloneve të bukurisë.

Sapo bizneset u kthyen përsëri, njerëzit u drejtuan te stilistët e tyre të dashur për transformimet e plota.

Prerja bob ishte shumë popullore këtë vit, ashtu si dhe kokat e rruara. Nga ana tjetër, duket se mirëmbajtja e ulët – prerjet jo shumë eksperimentale ishin gjithandej.

Pavarësisht nga pengesat e dukshme të pandemisë, të famshmit tanë të preferuar përsëri arritën të shërbejnë frymëzim të prerjeve të flokëve gjatë gjithë vitit.

Disa prej tyre i gjeni më poshtë:

 

/Telegrafi/