Përveç që temperaturat e larta na dhurojnë mundësinë t’i veshim rrobat e preferuara, të shkojmë në pushim në vend e duhura dhe të mos e kemi brengën e sëmundjeve që vijnë nga i ftohtë, faktikisht kjo stinë sjell edhe diçka shumë të çmuar: relaksin në kopsht duke biseduar deri në orët e vona me familjen apo shoqërinë.

Të veshur me një pulovër që kombinohet me pantallona të shkurtë dhe nën dritën e miliona yjeve, sigurisht se shkëmbimi i kujtimeve me anëtarët e familjes është gjëja më e çmuar thuajse për të gjithë ne.

E, duke marrë parasysh se pikërisht kjo sezon erdhi, Bercom Mobile ka vendosur të sjell me çmim special sete të mrrekullueshme për t’u relaksuar në kopshtin tuaj,

Të 4 setet ofrojnë rehati e thjeshtësi, ndërkaq juve ju mbetet që vetëm t’i shijoni bisedat teksa i konsumoni pijet e preferuara.

Oferta 1 për çifte: Tavolinë me 2 karrige për vetëm 56 euro!

Oferta e parë u dedikohet çifteve, prandaj Bercom Mobile edhe sjell setin e metalit CDT ku përfshihet tavolina me dy karrige, të cilat mund t’i vendosni në tarracën apo ballkonin tuaj.

Karakterizuar nga thjeshtësia e komoditeti, ky set vjen me një – çmim special për vetëm 56 euro!

Oferta 2 për familje: Seti TRIBECA për vetëm 245 euro

Tribeca është set i kopshtit 4 pjesësh e cila përfshinë tavolinën, dy karrige dhe një ulëse për dy persona.

Me material të kualitetit të lartë e pamje moderne, ky set vjen për vetëm 245 euro.

Oferta 3 për familje:  Seti SOHO që i shton elegancë kopshtit për vetëm 499 euro!

Seti 4 pjesësh SOHO jo vetëm se ofron rehati, por edhe i shton elegancë kopshtit me pamjen e saj glamoroze.

Në këtë set që ka çmimin 499 euro përfshihet tavolina, dy karrige dhe një ulëse për dy persona.

Oferta 4 për familje: Seti RIETTA për vetëm 207 euro!

Me një kombinim të duhur të bukurisë, rehatisë e çmimit të volitshëm, seti RIETTA për vetëm 207 euro përfshin tavolinën, dy karrige dhe ulësen për dy persona.

Për më tepër produkte të kopshtit me çmime speciale, ju ftojmë që të klikoni në KËTË LINK për të shfletuar fletushkën e fundit.

Këto produkte ju mund t’i blini edhe online në www.bercom-ks.com apo edhe në  pikat tona të shitjes:

• Prishtinë-Fushë Kosovë (045 601 604 / 038 601 604)
• Gjilan (044 857 222 / 038 601 604)
• Gjakovë (049 787 902 / 038 601 604)
• Pejë (049 787 907 / 038 601 604)
• Ferizaj (049 787 906 / 038 601 604)