EBC Cosmetics është kompani lidere në industrinë e kozmetikës në vend, e njohur për origjinalitet dhe e vetmja kompani në Kosovë e autorizuar për shitjen në 9 pika zyrtare dhe online të brendeve më të njohura ndërkombëtare

Në muajin Nëntor të këtij viti, EBC për “Black Friday” do të ofrojë zbritjen vjetore -30% në të gjithë artikujt nga data 24 nëntor deri më 27 nëntor.

 

Nëntë dyqanet e EBC ndodhen në këto lokacione:

Bregu i Diellit , Rr.Eqrem Qabej

Rr. Nëna Terezë

Rr.Garibaldi, përballë hotel Grand

ETC Fushë Kosovë

Royall Mall, Rruga B

Galeria Mall, Prizren

Albi Mall, Veternik kati 0

Albi Mall, Veternik kati 1

The Village Shopping & Fun, Ferizaj

Platforma për blerje online në të gjitha qytetet e Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë EBC SHOP : www.ebc.shop