Është sërish ajo kohë: Mërkuri është pothuajse prapavijë.

Trupi qiellor po shkakton pak kaos ndër-galaktikë nga 10 maji deri më 3 qershor, duke shënuar të dytin nga katër rrotullimet në vitin 2022. Si zakonisht, mund të parashikoni keqkuptime, gabime teknologjike dhe vonesa në udhëtime.

Këtë pranverë, Mërkuri po bën një paraqitje në Binjakët llafazanë për gjysmën e parë të prapavijës së tij. Gjysma e dytë e këtij transiti të bezdisshëm do të kalohet te Demi, duke shtuar pak kokëfortësi në dashuri dhe karrierë. Ndërsa këto kthesa do të ndikojnë te të gjithë, shenjat e zodiakut më të prekura nga prapavija pranverore e Mërkurit 2022 do të ndjejnë peshën e madhe të kaosit të tij qiellor.

Mërkuri sundon mendimtarin e thellë Binjakët dhe Virgjëreshën ultra të organizuar dhe është i lidhur me tema si proceset e të menduarit, komunikimi, udhëtimi dhe teknologjia. Kur është i drejtpërdrejtë, trupi qiellor është përgjegjës për mbajtjen pa probleme të këtyre gjërave thelbësore të përditshme.

Gjithçka rreth Mërkurit, Planetit sundues të Virgjëreshës Gjithçka rreth Mërkurit, Planetit sundues të Virgjëreshës

Gjatë rikthimit të tij periodik, ai shkakton ndërprerje në procesin tuaj të planifikimit, keqfunksionime të komunikimit dhe konfuzion në çdo hap.

Ata që janë më të prekur nga prapavija e Mërkurit mund të përjetojnë rikthimin klasik të ish-ëve, por gjithashtu mund të goditen me tarifa të vonuara të bezdisshme, drama në zyrë ose mosmarrëveshje me partnerët e tyre.

Lexoni më tej për të ditur nëse jeni një nga shenjat e zgjedhura të zodiakut që do të ndikohen më shumë nga prapavija pranverore e Mërkurit 2022:

Demi

Binjakët

Virgjëresha

Peshqit

/Telegrafi/