Sophia Jayne nga Essex i Anglisë, mbeti i hutuar kur kuptoi se ku ia la postieri pakot që priste t’ia sillnin në shtëpi.

Fotografitë familjare që i kishte printuar për të kompletuar albumin, 28-vjeçarja i gjeti në kontejnerin e ndërtimit, para shtëpisë së fqinjëve të saj, transmeton Telegrafi.

“Janë material i ndjeshme, mund të dëmtoheshin. Pse nuk mi la para pragut të derës” ka thënë Jayne, pasi i ka pamjet e kamerave të sigurisë.

Madje, postieri i pandërgjegjshëm, pasi ta ketë hedhur në njëri kontejner, e kapi sërish të ta lën në tjetrin.

“Ka mundur t’i hidhte diku tjetër, rrugëtoi dhe sërish i hodhi në plehra” ishin dy prej komenteve të shumta. /Telegrafi/

Reklama