Malexa Lewis nga shtete e Bashkuara, i kishte dhënë përmasat dhe pagoi 200 dollarë për t’ia qepur fustanin që do ta vishte mbrëmjen e maturës. Mirëpo, asaj i erdhi një veshje e shëmtuar, transmeton Telegrafi.

Fustani i shëmtuar nga rrobaqepësja

“Nuk e porosita kudo, por pagova një rrobaqepëse profesioniste. Për mbrëmjen e maturës më duhet të gjej çfarë të vesh, sepse nuk kam të holla për të blerë”, ka shkruar Lewis lidhur me rastin.

Maturantja mbeti pa veshjen e dëshiruar

Në fotografitë e publikuara në Facebook, asaj i janë lënë shumë komente ku kërkohet të mos bëhet nervoz, por të kënaqet sa më shumë në aheng. /Telegrafi/