Festa e Kurban Bajramit po afron dhe bashkë me të edhe momentet e bukura pranë familjes.

Teksa jemi duke u ballafaquar me inflacionin që ka prekur secilin sektor, është marketi online Begmart.com që ofron alternativë “të shëndoshë” për të kursyer xhepin tuaj. 

Produkte në Zbritje dhe llojlloshmëri e tyre

Në Begmart.com gjeni kategorinë e veçantë të zbritjeve, ku një pjesë e konsiderueshme e produkteve të harxhit tuaj të Bajramit është në Zbritje. 

Përpos zbritjes, ju do të gjeni llojllojshmëri në mbi 1 mijë produkte, duke përfshirë edhe ato vegane dhe që janë pjesë e personave me stil sportiv jetese. 

Kurseni naftë – Transporti FALAS kudo në Kosovë

Nafta ka prekur rekordet e çmimit. Nëse e bleni harxhin sikur tradicionalisht, atëherë do të krijoni kosto të papërballueshme të naftës. Për këtë, ka menduar Begmart.com

Me automjete të specializuara frigoriferike dhe ekip profesional, porosia juaj do të vijë drejt e në shtëpi, me produktet që janë të freskëta – krejtësisht FALAS. 

Dërgo si bamirësi

Dëshironi që të gëzoni familje në nevojë me rastin e festës së Kurban Bajramit duka ua dërguar një pako të harxhit?

Ky është problemi më i vogël për ju, pasi me marketin online Begmart.com ju do të mund të zgjedhni produktet dhe të dërgoni si bamirësi kudo që ju dëshironi. 

Çka duhet të dini për Begmart.com?

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

– S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

– Porositni me një klikim prej shtëpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

– Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

– Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

– Më lirë: transport FALAS

– Pagesë e thjeshtë: me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POST ose Kesh).