Aksioni i Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës, i nisur në orën 05:00 të mëngjesit është duke vazhduar ende në veri të Mitrovicës.

Në momentin e arrestimeve që kanë ndodhur në Zubin Potok, qytetarët kanë krijuar barrikadat duke bllokuar kështu edhe Policinë e Kosovës atje. Për momentin

Policia e Kosovës është e bllokuar në Zubin Potok, raporton Telegrafi.

Po ashtu jo zyrtarisht thuhet se edhe se një zyrtarë policorë është plagosur dhe i njëjti është duke u trajtuar në Qendrën emergjente në Zubin Potok. /Telegrafi/