LAJMI I FUNDIT:

POEZIA

POEZIA

Tri poezi nga: Lulëzim Haziri (pjesë nga Testament prej mëndafshi)

Reklama

POEZIA*

Është nxitja dhe vrapi
Për të mbledhur
Hije zogjsh
Në fluturim

POEZIA**

Plagë e malcuar
Me shpresë se është përtha!

POEZIA***

Ke shkruajt ndonjë të re?
Jo
Po fillo të shkruash, se do harrosh pastaj
Nuk është diçka që mësohet për ta harruar