Një reporter i lajmeve televizive në Karolinën e Veriut i cili po diskutonte për reshjet e para të sezonit ishte “ndërprerë” – dhe pa njohurinë e tij – nga disa filtra kamerash qesharakë gjatë një pjese të fundit të drejtpërdrejtë në Facebook.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Justin Hinton supozoi se ai do të raportonte për reshjet e borës në Madison County, por përveç mbulimit të motit, fytyra e Hinton ishte e mbuluar me tipare të animuara.

Dhe këto pamje, siç thuhet më tej, tanimë janë bërë virale.

“Kur e kuptoni që të gjithë po shikonin FB-në tuaj drejtpërdrejt dhe nuk e kishit idenë që një gjenerator i rastësishëm i filtrit ishte i ndezur”, ka shkruar Hinton, pas transmetimit që nuk shkoi siç duhet. /Telegrafi/