Linda Premium Residence është pa dyshim ajka arkitektonike në katrahurën e ndërtimeve në kryeqytet, duke përfaqësuar mundësinë më të mirë për jetë të dinjitetshme në Prishtinën e Re.

E gjendur buzë Rrugës A që lidhet me Rrugën B dhe qendrën e kryeqytetit, Linda Premium Residence është një zgjidhje e dinjitetshme për tërë jetën.

Pamje nga lart si duket jetësimi i kompleksit Linda Premium Residence me disa ndërtesa dhe plot 600 banesa.

Afro 600 banesa dhe lokale afariste po marrin jetë në atë që është Prishtina e Re dhe që reprezentohet më së miri nga Linda Premium Residence që po realizohet në mënyrë të shkëlqyher nga Al Trade Center.

Linda Premium Residencë e sjell më afër Evropën, e ky kompleks gjigant konsiston nga:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Siguria në kompleksin Linda Residence është prioritet, ku me vëzhgim 24 orë me kamera, qetësia në këtë kompleks krahas komoditetit tuaj do të jenë të pashmangshme.

Interesimi për të gjitha objektet në kompleksin Linda Premium Residence është i madh, kurse shitja e banesave po bëhet me hapa të jashtëzakonshëm duke filluar nga objekti A.

Punë e madhe po bëhet për jetësimin e Linda Premium Residence

Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com