Hapja e një prej zonave më strategjike dhe inovative të “The Village – Shopping & Fun” është afër!

Ju mirëpresim të shtunën më 1 gusht në hapjen e “La Terrazza” në “The Village” duke filluar nga ora 16:00.

“La Terrazza” karakterizohet me një stil arkitekturor që të kujton tregun italian, ku restorante dhe dyqane të niveleve të larta bashkohen dhe komunikojnë në mënyrë të përsosur, krijuar dhe dizajnuar për familjet, sipas konceptit të ushqimit dhe dyqaneve të ndryshme, pa pengesa, e cila vendos në qendër të botës të saj, klientin, i cili përveç blerjes dhe argëtimit, do të jetë në gjendje të shijojë një zonë të rëndësishme ekskluzive të përbashkët, një pikë të vërtetë takimi për komunitetin.

Me një fjali: një bashkim i lumtur midis inovacionit dhe traditës: nga brendet më të mira ndërkombëtare të ushqimit të shpejtë si KFC dhe Burger King, tek ato kombëtare si Sach Pizza, Pasta Fasta, në kafeteritë si Daily Dose, Mondo Coffee, akullore të Mammamia Gelato Italiano dhe TRDLO, tek lounge baret si Carshia Lounge dhe Mon Ami, nga marka kombëtare dhe ndërkombëtare në sektorin e modës të gatshëm për të kënaqur klientët e ndryshëm si Carrera Jeans, aksesorë nga IAS, kozmetikë nga Bliss Cosmetics, dyqan për smartfonë D Mobile, dhe shërbime në Tobacco Village.

Një hapësirë tërheqëse për fëmijë DreamKid Baby Club do të jetë e disponueshme për argëtimin dhe sigurinë e të vegjëlve ndërsa të rriturit do të jenë në gjendje të krijojnë ca kohë për argëtim, ndërsa qëndrojnë me ta.

Ju mirëpresin në La Terrazza nga The Village!