LAJMI I FUNDIT:

Pixels hap aplikimet për kursin intensiv në fushën e kamerës “From Zero to Hero”

Pixels hap aplikimet për kursin intensiv në fushën e kamerës “From Zero to Hero”

Jeni të apasionuar për punën me kamerë dhe dëshironi të zhvilloni aftësitë tuaja në një nivel profesional? Pixels ju ofron mundësinë e përsosur përmes kursit të saj të ri “From Zero to Hero”, i dizajnuar për të gjithë ata që janë të gatshëm të nxjerrin në pah talentin dhe potencialin e tyre në botën e kamerës dhe multimedia-s.

Kursi “From Zero to Hero” është një program intensiv që synon të ofrojë një udhëzim të plotë dhe të detajuar në të gjitha aspektet e punës me kamerën, që nga konceptet bazë deri te teknikat më të avancuara dhe inovative. Përmes leksioneve dhe praktikave të drejtpërdrejta, pjesëmarrësit do të kenë rastin të mësojnë nga Gazmend Avdiu, një profesionist i njohur në këtë fushë, i cili do t’ju udhëheqë dhe frymëzojë në çdo hap të rrugëtimit tuaj.

Programi i kursit përfshin një gamë të gjerë temash, duke u fokusuar në teknikat e xhirimit për televizion, prodhimin e videove muzikore dhe reklamave, krijuarjen e përmbajtjes origjinale, shkrimin e lajmeve dhe skenarëve, dhe artin e montazhës. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të zgjeruar dijet tuaja dhe për të zhvilluar një karrierë të suksesshme në fushën e kërkuar të kamerës dhe prodhimit të përmbajtjes.

Kursi “From Zero to Hero” është i hapur për të gjithë, pavarësisht nga përvoja juaj paraprake me kamerën. Programi është i strukturuar për t’ju lejuar të filloni nga bazat dhe të përparoni drejt bërjes së një profesionisti të besuar në fushën tuaj. Kursi do të zgjasë një muaj dhe mbahet tri herë në javë, me orare të përshtatshme që u bëjnë të mundur pjesëmarrësve të përmbushin angazhimet e tyre të tjera.

Për të gjithë ju që jeni të vendosur të ndiqni pasionin tuaj dhe të ndërtoni një karrierë në fushën dinamike dhe kërkuar të kamerës dhe multimedia-s, aplikimi për kursin “From Zero to Hero” në Pixels është hapi i parë drejt realizimit të ëndrrave tuaja. Mos e humbisni këtë mundësi të artë për të mësuar nga më të mirët dhe për të bërë hapa të sigurtë drejt suksesit në karrierën tuaj.

Regjistrohu sot

Regjistrimi është tashmë i hapur dhe vendet janë të kufizuara. Për të aplikuar, ju mund të kontaktoni direkt Pixels përmes rrjeteve sociale (Instagram @pixelsks, Facebook Pixels Productions, Whatsapp) ose duke dërguar një email në gazmend@pixels-ks.com. Gjithashtu mund të kontaktoni në numrin 049 502 422 për më shumë informacion. Mos e lini këtë rast të shkëlqyer të ju ikë, bëhuni pjesë e komunitetit të suksesshëm të Pixels dhe vendosni themelet e një të ardhmeje të ndritur në fushën e kamerës dhe multimedia-s. . Interesimi është i madh dhe numri është i limituar, rezervo vendin tani!