Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj,  mori pjesë sot në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir, mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Lekaj rikonformoi zotimin e tij dhe dikasterit që ai drejton për të përfunduar infrastrukturën rrugore edhe për 5 kilometrat e mbetura deri në pikën kufitare që u përurua sot.

Pika kufitare Restelicë – Strezomir, fillimisht do të jetë e hapur vetëm në sezonë, nga 20 korriku deri më 20 gusht 2019, ndërsa në të ardhmen pritet të bëhet pikë kalimi e përhershme. /Telegrafi/