Këto ditë teknologjia ka hapur të gjitha llojet e dyerve kur bëhet fjalë për një karrierë.

Nuk janë më njerëzit të kufizuar në punët tradicionale, dhe dikush mund të bëjë punë në internet që potencialisht mund t’i sjellë atyre miliona.

PewDiePie është një emër me të cilin shumë janë të njohur, dhe me të drejtë.

Sipas YouTube, PewDiePie ka arritur 100 milion abonues.

Kjo e bën atë YouTuber-in e parë individual për të arritur këtë moment historik.

Duhet ta theksojmë atë dallim sepse ka pasur një “luftë” midis abonuesve të PewDiePie dhe kanalit T-Series të YouTube.

Në rast se nuk jeni të familjarizuar, T-Series është një kanal në YouTube që specializohet në muzikën indiane.

Aktualisht luan për 109 milion abonentë që është padyshim më shumë sesa PewDIePie, por përsa i përket përdoruesve individual në YouTube, PewDiePie është i pari që arrin 100 milion abonues. /Telegrafi/