Pa një filxhan kafe shumica nuk mund t’i imagjinojnë orët e para të mëngjesit, punën apo shoqërimin me miqtë

Megjithatë nxitimi ditor dhe mungesa e hapësirës na kanë bërë që të mos mund të kënaqemi në momentet derisa përgatitemi për këtë pije të preferuar.

Aparati për kafe shpesh është lënë anash, filxhanët janë fshehur në dollapë, transmetron Telegrafi.

Mirëpo, nuk ka arsye që të mos bëni një mini kafe-bar në banesë dhe kështu t’ia zbukuroni vetes mëngjesin, por njëherësh edhe enterierin e kuzhinës, sepse e gjitha që ju nevojitet mund të vendosen në gjysmë metri katrorë të hapësirës së lirë.

Mjafton një qoshe krejtësisht e vogël që ta vendosni komonë, karrocën apo tavolinën e vogël në të cilat do t’i vendosni aparatet për përgatitjen e kafes, filxhanët e preferuar, kafen dhe aksesorët e nevojshëm.

Për këtë kemi zbuluar disa ide të cilat do t’ju inspirojnë dhe nxisin që edhe ju të rregulloni mini kafe-barin në banesën tuaj.

1. Qoshe moderne në tavolinën e punës

2. Qoshe për kafe në rafte

3. Kafe-bar në karroca

4. Mini bar elegant

5. Bar i bukur në komo

/Telegrafi/