LAJMI I FUNDIT:

Përmes Microsoft Imagine Academy, UBT ofron trajnime dhe certifikime të njohura ndërkombëtarisht

Përmes Microsoft Imagine Academy, UBT ofron trajnime dhe certifikime të njohura ndërkombëtarisht

Në bazë të hulumtimeve të tregut, shumica  e vendeve të reja të punës që do të krijohen  gjatë pesë viteve të ardhshme, do të kërkojnë shkathtësi teknologjike.

Reklama

Për këtë arsye, UBT është përgatitur dhe ka siguruar  të gjitha burimet e disponueshme përmes programit Microsoft Imagine Academy, dhe kështu u mundëson studentëve të kenë qasje në të gjitha trajnimet më të reja të teknologjisë, dhe për më tepër, u krijon hapësirë që të dëshmojnë aftësive e tyre të reja me Certifikim në Microsoft, të njohur globalisht.

Përmes shërbimeve të ofruara nga Microsoft Imagine Academy, UBT krijon qasje për studentët, mësimdhënësit dhe të gjithë kandidatët e tjerë në planprogramet, si dhe në materialet për trajnim nga Microsoft. Kjo u mundëson atyre përgatitje dhe njohje profesionale të të gjitha shërbimeve që ofrohen nga Microsoft.

Në kuadër të UBT-së, ju mund të certifikoheni nga Microsoft, dhe pas kësaj, mësimdhënësit mund të vlerësojnë shkathtësitë teknike të studentëve, por  në anën tjetër, edhe studentët e certifikuar do të dallohen nga studentët e tjerë, duke fituar përparësi konkurruese të njohura në tregun vendor dhe ndërkombëtar.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Lajme

Më shumë
Borrell paraqet tri kërkesa për tejkalimin e krizës në veri, 'dështimi i tyre do të ketë pasoja të rënda'

Borrell paraqet tri kërkesa për tejkalimin e krizës në veri, 'dështimi i tyre do të ketë pasoja të rënda'

Lajme
Trazirat në veri, Rama: Kurti e Osmani nuk kërkuan të konsultohen me mua - nuk jam baba i Kosovës

Trazirat në veri, Rama: Kurti e Osmani nuk kërkuan të konsultohen me mua - nuk jam baba i Kosovës

Lajme
Kurti flet me zyrtarin e Shtëpisë së Bardhë dhe tre senatorë amerikanë, thotë të ndalet dhuna e grupeve të mbështetura nga Beogradi

Kurti flet me zyrtarin e Shtëpisë së Bardhë dhe tre senatorë amerikanë, thotë të ndalet dhuna e grupeve të mbështetura nga Beogradi

Lajme

"1000 vjet në dy minuta" - gazetarja e CNN-it shpjegon historinë mes Kosovës dhe Serbisë

Politikë
Kurti: Mua më ka zgjedhur populli, s’jam emëruar nga ambasadori

Kurti: Mua më ka zgjedhur populli, s’jam emëruar nga ambasadori

Lajme
Berisha për situatën në Kosovë: Një nga nxitësit ka qenë direkt Edi Rama

Berisha për situatën në Kosovë: Një nga nxitësit ka qenë direkt Edi Rama

Lajme
Kalo në kategori