Arti i thonjve është bërë plotësuesi perfekt i pamjeve më elegante të sezonit, dhe tani trendi i fundit i manikyrit po merr një kthesë të tillë.

Duke u bërë “aksesori” ideal, thonjtë e zbukuruar me perla shtojnë një detaj të bukur dhe femëror si një alternativë ndaj pamjeve më të spikatura të manikyrëve.

Qoftë për një lulëzim ekstravagant apo një manikyr minimalist, një margaritar të vetëm ose një bandë të tërë, manikyri me perla mund të funksionojë për çdo stil personal.

Frymëzohuni nga ky trend i bukur i artit të thonjve dhe bashkangjituni duke provuar ide të ndryshme.

Merrni inspirimin që ju duhet me këto pamje të realizuara me finesë:

/Telegrafi/