Udhëtari i njohur vetëm si Benni, është përjashtuar prej një treni regjional në Australi, sepse deshi të udhëtonte bashkë me kali.

Konduktori nuk e ka lënë të hynte brenda, por ai insistonte dhe hyri në derën tjetër, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, iu pamundësua të shkonte deri në stacionin tjetër dhe iu desh të dilte sërish në platformë.

Prej minutës së pesë, në videon e postuar më poshtë, mund të shihni atë teksa për motive të panjohura, provonte të udhëtonte bashkë me këtë kafshë.

“Nuk po shoh ndonjë ndalesë, që nuk bën të hyj me kali. Këtu shkruan se bën të udhëtohet me qen”, ka thënë Benny, pas kundërshtimeve të konduktorit. /Telegrafi/