Përgatituni të lironi vend për PS5

Reklama

Ne e dinim që PS5 ishte i madh, por është bërë shumë e qartë se konzola e gjeneratës së ardhshme të Sony do të “monopolizojë” hapësirën tuaj të jetesës, shkruan Techradar.

Siç tregohet nga këto diagrame të vizatuara nga ilustruesi online Keisawada – i cili vendos PS5 pranë pajisjeve të tjera ekzistuese të tilla si Nintendo Switch – PS5 i lë nën hije rivalët e tij, dhe madje edhe Xbox Series X e cila është 89 mm më e shkurtër, transmeton Telegrafi.

Pavarësisht nëse konzola vendoset horizontalisht apo vertikalisht, PS5 kërkon një hapësirë serioze. Jo vetëm që tastiera është tepër e gjatë, por është edhe çuditërisht e trashë.

Reklama

Sipas Sony, PS5 është i gjatë 390 mm, 260 mm i trashë dhe 104 mm i gjerë.

Reklama

Në krahasim, PS4 Pro është 327 mm i gjatë, 295 mm i trashë dhe 55m i gjerë, dhe Xbox Series X është 301 mm i gjatë, 151 mm i trashë dhe 151 mm i gjerë. /Telegrafi/