LAJMI I FUNDIT:

Për ty që ke stil – Brendi i fuqishëm italian SMEG po vjen në Kosovë!

Për ty që ke stil – Brendi i fuqishëm italian SMEG po vjen në Kosovë!

Një atmosferë e ngrohtë shtëpie e familjare ndjehet më së miri kur aroma e ushqimit që servohet në pjatat unike ju bën ta përjetoni vërtetë lumturinë familjare përgjatë darkave së bashku.

Ky brend që gërsheton kualitetin me dizajnet moderne, sjell disa pajisje të cilat kanë për qëllim lehtësimin, përmirësimin dhe diversikimin e rutinës suaj të përditshme.

Arkitektët më të shquar botërorë e japin fjalën e fundit në pajisjet SMEG për t’u siguruar se çdo produkt që e blini do t’jua shtojë vlerën në shtëpinë tuaj.

Me një fjalë “SMEG i ka të gjitha”!

SMEG showroom do të hapet nga data 20 qershor!

Adresa: Arbëri, rr.Ahmet Krasniqi nr.113, Prishtina!

Ju mirëpresim!

Për detaje tjera:

Instagram: smeg.ks 

Facebook: Smeg

Në trend Ekonomi

Më shumë
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Ekonomi
Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Ekonomi
Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Ekonomi
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Kosmonte Foods
Kalo në kategori