Një mënyrë e shkëlqyer për t’i djegur kaloritë e tepërta

Nëse vërtet dëshironi të ushtroheni, ne kemi një propozim për ju.

Ju propozojmë një set ushtrimesh me kohëzgjatje prej 21 minutash, i cili kryhet 21 ditë rresht.

Autori i këtij programi pohon se në këtë mënyrë do të tonifikoni muskujt e këmbëve, do të shtrëngoni të pasmet dhe do të digjni kaloritë e tepërta.

Natyra e këtyre ushtrimeve është me intervale, prandaj ndihmojnë më tepër në djegien e kalorive. Përveç kësaj përfitoni edhe në aspekte të tjera shëndetësore.

Nuk ka më pritje…

/Telegrafi.