LAJMI I FUNDIT:

Pasuria e kryetarëve të komunave që qeverisen nga LVV

Pasuria e kryetarëve të komunave që qeverisen nga LVV

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar sot regjistrat e deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publikë të Kosovës për vitin 2022.

Deklarimin e pasurisë janë të obliguar ta bëjnë edhe kryetarët e komunave.

Nga katër komunat, të cilat qeverisen nga Lëvizja Vetëvendosje, kryetari i Shtimes del të jetë më i pasuri, derisa Kadri Rahimaj i Kamenicës ka deklaruar më së paku pasuri.

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka deklaruar pasuri të përgjithshme në vlerë 691,270 euro ku përfshihen kryesisht troje e shtëpi të përbashkëta me familjen, derisa ka 3,500 euro obligime ndaj bankave.

Shpejtim Bulliqi i Podujevës ka pasuri të paluajtshme, të luajtshme e para të gatshme në vlerë prej 173,520 euro, derisa ka obligime financiare 4 mijë euro.

Kryetari i Shtimes, Qemajl Aliu ka një pasuri të konsiderueshme vetenake por edhe të përbashkët me familjen.

Shuma e pasurisë së përgjithshme të tij, ku përfshihen pasuria e luajtshme, paluajtshme, aksionet dhe paratë e gatshme në banka arrijnë vlerën e 960,908 euro.

Aliu ka një kredi prej 35,000 eurove që ka për obligim ta paguajë brenda shtatë viteve.

Kryetari i Kamenicës Kadri Rahimaj ka deklaruar pasuri të paluajtshme së bashku me prindërit, derisa ka veturë personale që kushton rreth 3 mijë euro.

Rahimaj pasuri të përbashkët familjare ka deklaruar të ketë 131 mijë euro./Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita
Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub Kosovo
Rriten këmbimet tregtare me Shqipërinë, Llugaliu tregon se a ka kontrabandë nga Serbia

Rriten këmbimet tregtare me Shqipërinë, Llugaliu tregon se a ka kontrabandë nga Serbia

Ekonomi
Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Prishtina Ticket
Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Ekonomi
Një platformë për të gjithë - Telegrafi Jobs

Një platformë për të gjithë - Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Kalo në kategori