0Shares

Pas një nate të karakterizuar nga tensione dhe përplasje mes klaneve dhe grupeve të ndryshme të interesit, Partia e Fortë, në mbledhjen e këshillit të saj drejtues, të përbërë nga Kryetari Visar Arifaj, e zyrtarizoi listën e saj të kandidatëve për zgjedhjet nacionale të 8 qershorit.

Lista u përpilua duke pasur për bazë kritere të cilat u konsideruan si kritike për suksesin elektoral të partisë. Në mesin e tyre spikasin jo vetëm fortësia dhe dashuria e pafund për atdheun—që janë tipare të përbashkët për të gjithë nënkryetarët—por edhe tiparet e veçanta si bukuria, pronësia e ndonjë biznesi që mund ta financojë partinë, aftësia manipuluese në debate televizive, si dhe madhësia e trungut familjar, thuhet në kumtesën e Partisë së Fortë.

Partia e Fortë shprehë keqardhje për të gjithë ata kandidatë të cilët shprehën dëshirë për të qenë pjesë e listës sonë, por që u vlerësuan nga kryetari si të padobishëm për sjellje të votave. Atyre iu premtohet mundësia potenciale për t’u punësuar në qeveri, me kushtin që gjatë fushatës mbesin të dëgjueshëm.

Kjo është lista e plotë:

1 Visar Arifaj
2 Yll Rugova
3 Zana Elshani Mullaademi
4 Eroll Shporta
5 Birol Urcan
6 Tringa Latifi
7 Dren Maliqi
8 Genc Salihu
9 Nita Salihu
10 Valon Badivuku
11 Dren Ukmata
12 Kaltrina Krasniqi
13 Vigan Hoxha
14 Rron Bajri
15 Ditea Krasniqi
16 Petrit Gora
17 Rina Vuqiterna
18 Robi Delhysa Hinhasa
19 Agon Pirku
20 Rineta Krasniqi
21 Anton Gojçaj
22 Dardan Hasku
23 Shega Shegë Shkodra
24 Donjet Shabi
25 Gent Thaçi
26 Gresa Statovci
27 Levent Butuci
28 Aliriza Depko
29 Drita Nokaj
30 Donika Rudi
31 Granit Havolli
32 Visar Kasa
33 Valbona Shujaku (Mykerem Zor Mi)
34 Ilir Bajri
35 Heroid Shehu
36 Uratë Ramadani
37 Taulant Bytyqi
38 Yll Havolli
39 Luiza N Sekiraqa
40 Besfort Guri
41 Agon Ibrahimi
42 Gonxhe Dobroshi
43 Ardita Gjergjeku
44 Emin Myftiu
45 Blerta Avdili
46 Mic Sokoli
47 Qëndrim Gashi
48 Fjolla Sadikaj
49 Arbër Gjoni
50 Nesim Maxhuni
51 Lira Ramadani
52 Berin Hasi
53 Malisa Zymberi
54 Flaka Hoxha
55 Fisnik Sylka
56 Lime Kicaj
57 Ardian Veliu
58 Tringa Shpendi
59 Edona Toçilla
60 Berat Hasani
61 Genta Hoxha
62 Abetare Gashi
63 Dritero Mehmetaj
64 Valon Canhasi

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)